Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил:
Уже 30 счня неполткоректна комедя “Наш Котики” вийде у прокат. У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. На 11-му птчингу Держкно прокт було представлено пд назвою Котик з палаючими очима, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану, вн увйшов до перелку переможцв. У фльми розповдаться про под 2014 року, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. 2 лютого, в кнотеатр “Жовтень”, вдбудеться показ та зустрч з творчою групою комед Наш Котики. А яка офцйна назва? Спалити всх, аби Кива та Львова не було, – Жирновський обурився через "Наш котики" – вдео. Але давайте все ж поговоримо детальнше. Дуже хочеться врити, що таких - меншсть.
Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Випускають дим клубами в повтря. А от Рося цим цкавиться займаться. Почувши це Лто ще бльше обурився.
А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. З нього виходять двчинка та баба. Вков обмеження: 12+ Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Наш котики — це не комедя. Стиха гра релаксова музика. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни).
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.