РежисерПод онлайн - тво пгулки вд панки. Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли. Будь свдомим хмельничанином - залишайся вдома та мий ретельно руки!
Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. називали куркою Тубльця. У порвнянн з першим, також надзвичайно скромним вкендом кнопрокату, вони впали на 86%. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. У кнотеатрах почали показувати патротичну неполткоректну комедю Наш котики, серед продюсерв яко зазначений Степан Бандера. Щодо нших глядачв, то, можливо, деяк тонкощ специфчного вйськового гумору зрозумють не вс. – Мир пдписали. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили.
Однозначно: смх – це зброя. (2,33 % загально вартост виробництва фльму). Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. ua кино является самым популярным среди всех существующих кинообителей в Украине. – Так, форма була моя. Взагал, пд час переглядв найбльший регт стоть там, де ветерани сидять". Коментар: 1Льввський актор академчного духовного театру Воскресння Петро Микитюк зграв у патротичнй неполткоректнй комед одну з головних ролей. ?У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор ми могли мститись нашим ворогам. Як от в одному з епзодв новобранець телефону татов пдставля телефон ближче до вкна, щоб чутно було пострли.
Зйомки фльму тривали три мсяц у 2018—2019 роках й проходили на Чернгвщин; потм ще був тиждень дозйомок рзних деталей. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. вс цю жуть у венах. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника". Головн рол у фльм “Наш котики” зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Бляв, вгеня Муц, Алла Соколова, Михайло фремов та нш. Ну що вам сказати? Ну так, комедя така соб.
У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. принс один з учасникв знмально групи. Сувенр прижився на акторському майданчику став символом противаги смерт. Звдси назва картини – “Наш котики”. Прем’рн покази почнуться тридцятого счня.Оригнальна назва