А от щодо мовного тла… Дуже рзко вдчувався дисонанс мж лтературною укранською та суржиком, додалася до цього й росйська мова, що лунала з уст укранських ворогв. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. У житт, а особливо на фронт, звучать лайка, суржик, укранська, росйська…
Тод Марков вдалося залучити приватних нвесторв. А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Окрм того, для заохочення або прискорення виконання якогось з завдань було б непогано мати можливсть ще й варювати винагороду для рзних батчв. Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий.
Позиця Туалет, наприклад. Образ журналстки, яка прихала на войнушку з деалзованими уявленнями про бле та чорне, та те, що дал з нею вдбуваться, демонстру внутршню трансформацю людини, яка вдчула страх вйни. "Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор –– вибухова сумш для тепло зустрч! Держкно та УКФ все ж долучилися згодом.
бльше щось не пригадаю нелажових. Н, пацани це якийсь жарт. Вдгуки про фльм Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Це доводять так твори, присвячен досить кривавим вйнам, як Пригоди бравого вояка Швейка, Пастка-22 (або серал на основ Catch-22), чи четвертий сезон британського комедйного сералу Blackadder / Чорна гадюка, д якого вдбуваються у шанцях Першо Свтово. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Це корисно бачити нашим мльйонам спввтчизникв, як дал мрють дружити з Росю, може хоч трохи заткнуться.
Я ж говорив тоб. ОБСшники приздили сказали, що це найкращий туалет на все АТО.