Неполиткорректный фильм о бойцах АТО. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину.
Повторюся: гумор да темам явищам певну ндульгенцю. гумор, з яким автори розповдають про тих чи нших геров, рзним. Згоден, так званий окопний гумор нколи не вдрзнявся витонченстю вишуканстю, дивись, наприклад, ту саму вже згадану Blackadder Goes Forth, але… я, мабуть, якось прожив би без спогадв про обсипаного коканом Павла Губарва, що блю на стл. нш коментар вдображен не будуть. moreУ прокат 30 счня у кнотеатрах виходить перша вйськова комедя Наш котики, яка присвячена подям на Сход. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. Тубольцев – неймоврно переконливий, це не дивно, вн, по сут, грав самого себе, адже воював у склад добровольчого укранського корпусу Правий сектор.
Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Це абсолютно неочкуваний вибух громадянсько позиц укранцв. "Не схожий на АТОшника" У зв’язку з цим, варто лише згадати останн под, як були перед показом фльму Пекельна Хоругва, або Козацьке Рздво. Наша зала не смялася на всю. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто. Вважайте — ОФЦЙНО!
Бо в Укран нема ц апаратури, яка потрбна”, – дода пан Уляна. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун. in. Ще не час? Наш котики точно наробили галасу.