Зазначаться, що над створеням фльму працювали Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом. Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком. люди йшли. У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. А я: Тут так багато смертей, це моя курка.
саме так народилася дея Наших котикв. UA уже может стать платным. – Що допомогло? Окей, це був цкавий досвд, але Новий рк бува раз на рк, а робота кожен день. Вйськова комедя про будн бйцв АТО Наш котики – дтище режисера та сценариста Володимира Тихого. Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн. Чи пробачить Нашим котикам насмшку над герочним дискурсом АТО/ООС та частина патротично спльноти, для яко жарти з святого неприпустим й ледве що не замовлен з Москви? Ну а вмння посмятися з самого себе – це взагал ознака здорово людини.
Чстий тестострон, – томно промовила кореспондентка. Я в нй воював. У нас не знайшлось виробничого порозумння з нашими телеканалами, але матералу було накопичено дуже багато, образи геров просилися на екрани. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. – У Котиках ви спвате. – Я навть не очкував, що так люди смятимуться. Виявилось: просто перенесли в нше мсце.