BBC News Украна вже переглянула цю стрчку та посплкувалася з творцями про те, чи доречно смятися з вйни, на якй все ще гинуть люди.
За сценарм вн мав хати на конференцю, а похав на вйну. Тод нашу батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. не забувати про подвиг чоловкв жнок, як поклали життя за Украну, як продовжують боронити наш кордони. Кажу - . Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться.
А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. Нин не можна, тому хутенько вс у кно, поки “Наш Котики” у прокат. Якщо повернутися до захдно смхово культури, то там колосальний досвд смху з полтики, вйни, релг тощо. Юля Галецька Повна назва фльму звучить як “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”.
потм ще не вбивати: щоб довго жив, мучився каявся. Н, я не зануда. Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou. Отож запитання вн ставить, на яке тисяч укранцв, кому за 60, вдповсти не можуть, бо навть випадков фото, де солдата знято у сирйськй чи гипетськй унформ, вдбирали на кордон, при поверненн додому, наказували мовчати. Боць зупинився. Тльки-но з’явився трейлер, посипалися звинувачення та негативн вдгуки. Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.