Режисер автор сценарю Володимир Тихий (Брама). За створення вдповдають кнокомпан Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада). Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду.
Показавши трейлер в ефр одного з пропагандистських ток-шоу на тему что там у хохлов з йомкм коментарем ведучого: Ето какой-то срам!. У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк тощо. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. вона особисто на машин разом з Стасом Бжезнським, який гра у нас Грна, привезли мен це до табору. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . В актора Дмитра Тубольцева (Лто) злетли дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос.
фльм, у якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. Скорше за все, я не потрапила у цльову аудиторю Наших котикв, але це не означа, що фльм не вартий уваги. А от на нашому боц сприйняття неполткоретно комед режисера Володимира Тихого (вн же автором сценарю) навряд чи буде однозначним. – Лс, халмстая мснасть, то-сьо. Фльм в я якому смх крзь сльози. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж. – Ви брали участь у робот над сценарм? Повна назва фльму Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Я казав: вбити його мало. В Укран вийшов у прокат один з найочкуванших фльмв 2020 року – Наш котики режисера Володимира Тихого.
Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Гумор у стрчц свордний. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Але якщо людина дивиться весь фльм, то й про що задуматися". Та часто назовн ця хоробрсть проявляться у форм гумору.
“Тод вн вислав цей сценарй Марку, нашому куму Стефку Бандер. Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна.