“Це смхотерапя для кожного з нас. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
За перший вкенд прокату кнострчка збрала понад 4 мльярди рублв, чим побила рекорд голлвудського фльму “Аватар”, який збрав в Рос 3,6 млрд руб за 2 мсяц прокату. Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру. Виробник: Бедлам Продакшн, Директоря кно, Банесто Продакшн “Актори у фльм насправд вдображають правдивих людей, як воювали на Сход Украни, а згодом передали сво стор, чи анекдоти. Под фльму розгортаються 2014 року на початку Росйсько-укрансько вйни. Що? Як-от Капелан, який взявся нзвдки, загрозливий росйський генерал чи сепаратист-вткач. Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). Так говорять, а так – н, ця сторя може бути, таке бува, а так – н.
Ай! А-а! Пацани, за что?! – верещав переляканий Гоша. Стрчка просякнута зухвалими реплками та гумором “на меж”. Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. Гоша заговорив укранською. Журналсти Телеграфа не пропустили можливост вдвдати це шоу. А досвд використали для побудови власно краудсорсинг-платформи пд назвою Вулик. Поки що наш публчний простр — це територя хрончно травми й депрес. Брава, – заплескав у долон Радник. Ще й якого.
Наш котики – це скорочена назва комед. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом. В середньому на один екран було продано 7 квиткв (близько 2 квиткв на екран на день). Катування бранцв у пдвалах Донецька чи Луганська — це теж не тема для жартв, бо виправдати таке неможливо. Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. 2020 рк обця бути не менш насиченим на цкав прем’ри.
"Вйна — це велика травма для всього народу, переосмислення через гумор — це крок до зцлення", - пдсумував експрезидент.Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. В нй розбомблена Червона площа у Москв; дурнуватий Путн у костюм матрьошки, який блага укранського солдата не вбивати його; Павло Губарв, що закидаться коканом; ворона, що знищу росйський спецназ; недолуга укранська журналстка; жив кадирвц та мертв кадирвц; сама Смерть з косою таке нше. Не даремно у сусдв сталась справжня стерика лише з факту появи трейлера ц стрчки. це добре.