Рол у фльм заграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк.
Мо тверде переконання – цей фльм демонстру ту вдстань, яку пройшла наша крана вд Сватв, як працювали на ншу державу, до Котикв, як продемонстрували, що крана перемага, коли вона почина смятися над ворогом, – подлився Петро Порошенко враженнями вд перегляду на свой сторнц у мереж Facebook. Проте несподвано ситуаця мняться, добровольц без досвду та бойових навичок змушен вдбивати атаки бронетехнки, чеченцв та росйського спецназу. Звукорежисер: Михайло Закутський Автори проходяться по усх наболлих та найбльш обговорюваних темах: тут жартують з приводу Мнських угод, мови ненавист, стосункв ЗСУ та мсцевого населення. Нагадамо, за перший вкенд прокату картина збрала майже 1,7 млн гривень. Хоч щось ! А коли хтось поруч дрма, хтось чавка чпсами, а хтось вгор як раптом загегоче, бо, бачте, впала додолу рука померлого Професора чи звдклясь вилетла Смерть - це так соб.
Читайте також: Про розвиток укранського кнематографу та майбутню експедицю Гмалаями – розмова з режисеркою Алсою Коваленко Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Натомсть глибших сенсв, екзистенцйних тем у смховй культур не було. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам
Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка. Вот нкогда н догадатсь, как он йо називают. Маршрутка швидко наближаться. Однозначно: смх – це зброя. Телефону. Це суспльство, яке було в тилу, не було готове.