Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. Глядачам, як хотли б познайомитися з сучасним укранським кно Петро Микитюк пропону переглянути Поводиря, Мо думки тих Черкаси. До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо.
Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога … Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! ” – йдеться в опис до фльму. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Творц фльму виршили створити врусну рекламу й для промо-кампан зняли цлу серю вдеороликв з використанням deepfake та монтажу де показувалися зокрема нбито реакця на трейлер фльму росйських полтикв таких як от Володимир Жириновський у програм 60 хвилин росйського телеканалу Рося-1, нбито вдео з пдтримкою фльму вдомими голлвудськими акторами тощо. Тривалсть: 158 хв. Це про под 2014 року, коли хлопц прийшли на вйну одними, а пшли ншими. Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. Знали тльки дв людини. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Три добровольц Професор (нженер), Грн (продавець квтв) Лто (актор) приздять до тихого непомтного опорника, з я кого вони мають починати свою службу в АТО.
Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев ("Пошук" (2014)), Дмитро Хом'як ("Припутн" (2016)), Ярослав Федорчук ("Гтлер капут" (2008), "Повернення мушкетерв" (2009)). ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Та тод Володимиру м’яко вдповли: ще не час для неполткоректних комедй. Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ). Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом).
Про нього сперечатимуться. За традицю, у кноогляд Depo. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги. х залучали одразу ж, тльки-но почалися птчинги, хоча й не завжди вони перемагали. Мен пише жнка, каже: Моя дитина, 7 рокв, подивилась фльм вже циту ваших персонажв. Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 – 2015 рокв залишаться надактуальним. – Хто пдписав? Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Заповт Професора, наприклад.
Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Стрчка ма свого глядача. Але люди, як спостергають за вйною на сход Украни тльки з випускв новин, можуть не зрозумти гумору та змсту взагал.