Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". На насипу перед лню укрплень трпотв на втр укранський прапор, неподалк на галявин паслась корова. Бюджет: ? 40 414 999 Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х.лом. – В театр нхто не знав? Вот нкогда н догадатсь, как он йо називают. За пдтримки:2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях. Наприкнц лта прийшла така нформаця: дво хлопцв загинули в перший же день, як потрапили на фронт. Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. На фронт добровольцями прибули нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв.
Та й виставляння сепаратиств росйських журналств, як придуркуватих наркоманв – це не неполткоректнсть, а фарс. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. виршив пти. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для “тепло зустрч”.
Це шо. За сюжетом, 2014-го у розпал гбридно вйни Рос проти Украни, нженер, актор, футбольний тренер та продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Вантажвка зупиняться. – Частина – заснована на реальних подях. Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. Це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на “найглухшй” з усх можливих позицй фронту. Це сторнка для вражень про кно. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. Кто твоя бабушка, чувак?Украна
Паралельно показують под в окупованому Донецьку, де серед геров - один з лдерв проросйських сепаратиств Павло Губарв та помчник росйського президента Владислав Сурков.