Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.
За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. дуже багато моментв у культур, з якими треба працювати, пропонуючи таким чином свжий погляд на застарл, кондов реч, як нас пригнчують. Мен сподобалася бабця внучка. Чулася не театрально, мж ншим. Публкумо рецензю в повному обсяз. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Ми хочемо нагадати всм, як були т часи.
Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. Смерть тут, до реч, дуже кумедний персонаж. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Наш котики - це цвях. Тобто, таке кно ви повинн побачити особисто. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. коли Володимир почав ширшу творчу дяльнсть, то Марко долучався, щоби писати сценар, щоби допомогти з продакшеном.
Серал "Друз" може мати продовження30 счня виходить перша укранська "неполткоректна" комедя про вйну на Донбас "Наш котики". Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. За сюжетом, досвдчен бойовики-чеченц на танках поспшають винищувати укранськ позиц, але стикаються з потужним опором добровольцв. Повна назва фльму Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. В Укран, до реч, теж схож проекти. Ранше Столичний регон повдомляв про те, що фльм киянки про Донбас потрапив на Берлнале.
Смття сортумо. Ось у цей мшечок складамо харчов вдходи, ось у цей – паперов, а в цей мшечок – пластик.