Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия. Для просмотра рекомендуется прикупить порцию жаренных снегирей.
А яка офцйна назва? Туалет – Туалет! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! У ролях – Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Михайло Кукуюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова. Навть незважаючи на те, що у тому ж Слов’янську показ був не вечрнм. Там! – показав рукою убк бйниц. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. #НашКотики Тривалсть: 158 хв. Хоч як дивно, це м допомогло.
Чи вже можливсть переглянути “Наш Котики” у мереж легально? Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Також хочу подякувати творцям фльму за те, що мовою кно говорять про важлив реч, за те, що нагадують усм, що вйна ще не закнчилася, що возвеличують укранських вонв гдно дають вдсч росйськй пропаганд. – Професя актора якось допомагала на вйн? – За работу Катнька, за работу. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Тому що сатира як правило не щадить нкого – н свох, н чужих, н випадкових перехожих.
Який до 2014 року встиг зробити кар’ру актора не лише Молодого театру, а й рзномантних сералв – зокрема росйських, де часом доводилося грати доблесних вйськовослужбовцв Росйсько Федерац… 30 счня 2020 — старт показу фльму у кно! Допоможемо цй звстц ширитися свтом! Долучайтеся до флешмобу", - написала вона на свой сторнц. Треба робити все, щоб ця вйна перестала в культурно-соцальному розумнн бути гбридною, а стала тотальною для Украни, для всх людей, як тут живуть. У фльму свордний лкувальний ефект: вн нас веселить, але на справд в тих жартах присутнй дуже великий пдтекст. Очевидно, що не для всх глядачв така розповдь про вйну, яка трива та щодня приносить нов жертви, буде прийнятною. Тубольцев длився сторями та пропонував сво де. Дмитро Тубольцев, виконавець головно рол
За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло.Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму.