Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв.
Офцйно взагал-то н, але так склалось життя, псля того, як ОБС прихало. IMDB рейтинг: 8,6/10 (77 голосов) 10 фильмов об украинских воинах на Донбассе Для мене основний плюс — стьоб не перевалював на сторону ура-патротизму, крм Кремля, що пала. Наприклад, виконавець рол позивного Лто, актор Дмитро Тубольцев — доброволець учасник бойових дй. — як воно. Окрм того, це дозволить вам вхопити результати навть вд тих людей, що зайшли один раз та витратили пвгодини свого часу, а потм пшли вд вас назавжди.
Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя. Режиссер постановщик: Владимир Тихий Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Уже этим летом вход в кинотеатр EX. За кожною ачвкою стоть гнучке правило, котре можна змнювати в адмнпанел проекту. Вона як елемент жартв була притаманна тому ж таки радянському суспльству, таким чином приймали, робили природною, з не смялися. Наш котики точно наробили галасу. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя.
Тож плануйте смейний похд у кно! Якщо дитин вже 12 рокв, вона може переглянути його в зал без батькв. – Н, в ньому нема пропаганди. Та н, жартумо, поза сумнвом — йти варто. Попри все, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Ще 2015 року ми знмали коротк сер – реальн стор бйцв.