Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". Режиссер постановщик: Владимир Тихий Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Сюжет дйсно переплтаться з подями, як сьогодн вдбуваються на Донбас, де вже шостий рк трива росйсько-укранська вйна. Читайте також: Укранський фльм про повернення Донбасу отримав спецальний приз на кнофестивал в Япон
Без досвду, без нормально збро та продовольчого забезпечення, тисяч добровольцв пшли на фронт. У нас не знайшлось виробничого порозумння з нашими телеканалами, але матералу було накопичено дуже багато, образи геров просилися на екрани. 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно.
Загалом спроба говорити про вйну з смхом вдалою та конструктивною. Вам буде весело пд час перегляду сумно псля фналу, адже вйна ще трива люди там гинуть. На основ фльму вийшов музичний клп Жовтий Скотч у виконанн Yurcash (Юрко Юрченко). UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Власне, з усього. У них все це працю, адже смх насправд да певну амнстю. Прем’ра: 30 счня 2020
Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни – прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.