Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун.
Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. До реч, сценарй стрчки засновано на реальних сторях з вйни. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? Так, це не лише у фльм. Сценарй Володимир Тихий писав у 2017-му пвроку, зйомки фльму тривали три мсяц, а постродакшн — 14 мсяцв. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в запас, вже у цивльному житт.
Так залишилися котики котиками. Бо прийняти т вонн д, як вдбуваються в Укран, дуже складно: А славиться рубж найкращим в зон АТО туалетом. мене це сильно вразило. У Днпр спецпоказ фльму вдбудеться в кнотеатр КНО ТЕМА (ТРЦ NEOPLAZA) 1 лютого. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору.
Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. Касов збори фльму склали майже 43 тис. А ще, здаться, такий тон потребу набагато бльшого наближення до лн фронту та людей, як були на передовй, нж пафосн ноти. Котики — нова платформа ГО Канцелярська сотня, де в гровй форм кожен може виконати нескладне завдання. Хоча результати, звсно, рзн. Наш котики – це перший укранський фльм у якому вйну показують з комчно сторони.
За три тижн прокату фльм Антоно Лукча Мо думки тих збрав понад 7,2 млн грн.