Актори наголосили, що “Наш котики” були знят в комедйному жанр, щоб люди могли розслабитися, тому що навть на вйн смх. Вони переконан, що завдяки цй стрчц буде розвиватися вйськова культура в Укран.
Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну. Але хба вдвага мужнсть патротв не закономрний результат майбутнього грандозного фаско масштабно операц ворога? Вйськов нагороди вже чекають на майбутнх геров Украни… У вкнах видно людськ фгури. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. У кнопрокат фльм вийде у листопад 2019 року. Щодо нших глядачв, то, можливо, деяк тонкощ специфчного вйськового гумору зрозумють не вс. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? Бо якщо ти глибоко зануришся в це, у тебе з’де дах.
Якого нхто не очкував, який зупинив цей залзний план захоплення Украни з боку Рос. За вухом сигарета. Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Смються й курять.
Майже з самого початку реально вйни Рос проти Украни. Влтку у росйських пропагандиств пригорло лише вд одного трейлера. Уже 30 счня неполткоректна комедя “Наш Котики” вийде у прокат. Сценарй: Володимир Тихий Це демонстраця вйни з радянським минулим. От серйозно, я весь час вдчувала напруження.
Фльм виробляться кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду.