Окрм того, через фльм ветерани можуть подлитися своми переживаннями й з тими, хто не бачив вйни. Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. Це важливий крок до налагодження далогу мж вйськовими та цивльними в Укран.
Так що охочим подивитися кно про перший рк вйни на Донбас все ж краще зупинити свй вибр на "Кборгах" або навть на низькобюджетному, але щирому мсцями дйсно похмуро-смшному "ловайську 2014". Це привд, щоб вдчути радсть та той дух 2014 року. У фльм справд багато жартв, а под, що розвивалися на початку вйни 2014 року, подаються крзь призму гумору, нод – не зовсм пристойного. У зйомках фльму брали участь:[4] Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр.
Вона працю над зображенням нашо держави в себе, в нас, на Заход, буду певн образи. – Що було найскладншим на зйомках? Прем’рн покази почнуться тридцятого счня. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. (Секундна пауза). На ниншньому етап в нашому суспльств, як на мене, справд реч, над якими жартувати не можна. Вн привозить на позицю кару божу ц трйц – дурнувату але зухвалу журналстку Олю (Вра Климковецька).
Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч , – йдеться в опис до фльму. Та й просто комедя вийшла на трчку – по-справжньому смшних жартв тут всього парочка. Як комчних ситуацй. Цей фльм покликаний наблизити под на сход Украни зокрема й до жителв Украни, що живуть так, нби вйни не сну.
Вйськов ж, як вже бачили стрчку, схвально вдгукуються про фльм.