Жанр: комедйний екшн Фльм чудовий! Цкавий, сучасний. Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. UA несравнимо популярнее обычных кинотеатров — заслуга прежде всего самого зрителя.
Командире, зупинться! Це трагкомчна сторя пригод чотирьох бйцв АТО та журналстки Ол, що трапляться з ними пд час вйни Рос проти Украни на найтихшй з усх можливих позицй фронту — Туалет. Робоче мсце: кностудя Права на показ фльму Вддана продан у Польщу. В укранський прокат картина вийде 30 счня 2020 року. Вд початку кнопрокату 16 счня 2020 року Вддану подивилось майже 70 тис. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. "Наш Котики. На майданчику перед примщенням колишньо Донецько обласно держадмнстрац гамрно.
Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. “Наш Котики” –– неполткоректна патротична комедя, яка вийде у прокат 30 счня. Нагадамо, що фльм "Анна" режисера Декеля Беренсона, знятий про вйну на Донбас, отримав головну нагороду Британсько незалежно кнопрем в катергор короткометражок. Оригнальна назва: Що то значить, цлсна деологчна складова художнього кнофльму! Ну, любо ж дорого дивитися. На сегодняшний день этот сайт удерживает за собой 10,95% от всей аудитории интернет-пользователей Украины (данные InMind). Люди дляться на дв категор: Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. Це не просто комедя для посмятись годинку.
Хм! – скривив обличчя Професор. – Ясно, що н- чого не ясно.