Под стрчки розгортаються у 2014 роц на початку вйни. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор.
А потм у гост до наших котикв прибувають командир, який був у мирному житт футбольним тренером, вйськовий капелан та недолуга укранська журналстка. Так само критику викликала поява у комед псн "Пливе кача". Тут найкрасивший туалет за версю ОБС. Стй, стй! Куди це? НАШ КОТИКИ От серйозно, я весь час вдчувала напруження. У порвнянн з зборами вони впали на 83%. Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли.
У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Тож нашим котикам доведеться протистояти переважаючим силам супротивника, хочуть вони того, чи н. Просто я не люблю таких комедй. Тож вона заклика разом смятися небезпец в обличчя. Фльм в я якому смх крзь сльози. Недарма творц фльму офцйно називають його неполткоректним, адже знмати фарсово-пародйну комедю про дючий вйськовий конфлкт, наче пройти через замноване поле без металошукача. – Лто 2014 року. Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крсла продюсерв сли Марко та Уляна Супрун, гор Савиченко та Степан Бандера. Руководство ресурса после того, как к ним начали предъявлять претензии международные антипиратские ассоциации, решило наладить схему легального распространения музыки и кино.
Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися - наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. 2014–й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. А особливо на Донеччин та Луганщин. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. Тобто, таке кно ви повинн побачити особисто. Батальйон Донбас – майже 4 млн при кошторис 23 млн грн (виключно з приватних грошей); Кборги – 23 млн грн (бюджет 48 млн грн, за перший вкенд фльм збрав понад 8 млн грн, що на той час було рекордним показником для першого вкенду серед укранських фльмв).