чого там — не завжди лажають. знмають Кборгв. Додому. Мо думки тих... (ем... бльше щось не пригадаю нелажових.. А, ну Сторожова застава Захар Беркут - цлком ок).
До реч, дуже раджу подивитися цей фльм. Радо Свобода посплкувалось з виконавцем головно рол у фльм та учасником бойових дй на Донбас Дмитром Тубольцевим. Дмитро каже, що не чув вд нших ветеранв закидв щодо комед про вйну: "Навпаки, казали: у нас на фронт саме так було. Про тупих журналств, герочних добровольцв, мирн обстрли, перемир’я та смерть ворогам Хлопц так: О, бульйончик.
в знмально групи була низка аргументв, аби переконати нвесторв. У Чернгов знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА. Розповдав дещо хлопцям-акторам. Ус сцени знят у Чернгвськй област. Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни.
З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. – Так, я пишу псн, музику. За сюжетом, тро добровольцв, як не мають жодного вйськового досвду, мають стримати наступ добрних росйських пдроздлв. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!? Мусять його подивитися Лто рзко розвернувся й клька разв грюкнув зверху по кабн. Автори обцяють чорний гумор стосовно супротивника добрий при опис укранських вйськових та ситуацй навколо них.
Фльм “ловайськ 2014”: краще один раз побачитиТакою вйну на Донбас ще не показував нхто.