Таким образом сайт ежедневно получает в 2500 раз больше зрителей чем рядовой украинский кинотеатр. Он там всякй нликвд држат. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. Щиро дякую за професйнсть всй творчй команд, представники яко були сьогодн разом з нами у кнозал. Бо це врешт-решт одн т ж люди.
Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога . Однозначно: смх – це зброя. До реч, по ТБ теж покажуть. Тро добровольцв – актор, продавець квтв, та вчений – потрапляють на фронт. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. Але драма. Мсцев Ця машина працювала не одне сторччя, виробила дв механзми знищення вол, нацонально свдомост пдкорених народв тощо.
Ходмо, розповм, що тут до чого. Там! – показав рукою убк бйниц. Кассовые сборы в Украине, грн. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на схд. Трошки, на мй погляд, перегра Вра Клмковецька (Оля), але саме трошки, тож не дуже випада з загального ряду, де вс персонаж (навть другопланов) вдграють саме те, що треба саме у цьому фльм. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу.