Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося.
– Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Люди дляться на дв категор: Повна назва фльму звучить як “Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”. Тим часом найновша прем’ра укранського кнематографу – неполткоректна патротична стрчка Наш котики режисера Володимира Тихого розрива вс жанров шаблони. Ми ж в свою чергу оброблямо отриман дан для х подальшо публкац та шукамо нов типи щодо завдань як серед волонтерських/недержавних органзацй, так для бзнесу. Це розповдали Волод сам люди, тому це не вигадка. Французська драматична комедя вд майстрв-режисерв Ерка Толедано Олв’ Накаша ("1+1", "Самба", "1+1=веслля") з Венсаном Касселем у головнй рол – це новий душевний фльм. Наш котики – класне кно, в якому все на свому мсц.
Глядачам, як хотли б познайомитися з сучасним укранським кно Петро Микитюк пропону переглянути Поводиря, Мо думки тих Черкаси. Лежать, стоять!. Не гумором диним. Сам творц стрчки називають його патротичною неполткоректною комедю й обцяють легкий комедйний треш про под в район АТО. У фльм багато драматичних моментв. Але тльки сепарськ канали: новорося т-в, рася двадцать чтир теде. Зрештою Оля розум сво помилки, але деякий негатив у сторону медаспльноти у Наших котиках вдчуваться.
Звдси назва картини – “Наш котики”. – Повертаючись до фльму. Десятки людей з зброю шикуються для спльного фото бля БТРа. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. Вперед, давай! Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку.
Один з укранських фльмв, що виходить наприкнц счня – “Наш котики”. За час зйомок група створила 500 робочих мсць. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв.