Сумний прогноз для укранського кно на 2020 рк. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. У Мнстерств культури, молод спорту кажуть, що 1,6 мльярда гривень, яку видлили на наступний рк, — це завелика сума тльки для грового кно. Кнорежисери ж запевняють, ця сума не видаться вдразу лише тим, хто виграв конкурс. У Держкно сказали, якщо птчинги, тобто конкурси проктв кно будуть у пдвшеному стан — це вдарить по мджу Украни на вропейському кноринку, з продюсерами якого зараз спвпрацюють укранськ режисери та продакшени. Наступного року в прокат вийде лише всм фльмв, а не 28, як у 2019 роц, а ринок можуть моноползувати для обраних. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно.Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму.
Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати. Фльми й сералиЖанр: Комедя Блий бус проздить повз незабаром зупиняться на узбчч бля перехрестя. Вн та нш режисери, нш оператори почали слдкувати за тими подями, як вдбувалися на Майдан, а псля того – на вйн. А ворог де? Сам автори позицонують свй фльм як неполткоректу патротичну комедю. Професор перегородив Мачмонтов дорогу. Пам'ятате як в Гарр Поттер учн Говортсу вичакловували патронуси, уявляючи сво найбльш страхи? Коли професора Снейпа вдягли у бабусин реч, а величезному павуку вдли ролики? Коли тоб смшно, тоб не так страшно.
Окремо слд згадати про комп’ютерну графку, що за укранською традицю вставлена де треба й де не треба. Вд початку кнопрокату 16 счня 2020 року Вддану подивилось майже 70 тис. Ранше Телекритика розповдала, хто перемг на Kharkiv MeetDocs. Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; "Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Вков обмеження: 12+ Втм, на прес-конференц псля прем'ри режисер фльму Володимир Тихий на пряме запитання з приводу прототипу Ол не найвпевненшим тоном вдповв, що це був чоловк. А це означа тльки одне — скоро прем’ра.
30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя. До того ж, основний меседж творцв фльму — саме гумор рятував бйцв у критичних ситуацях. Як на Мо думки тих. Вы, как журналисты и волонтеры, 200 тысяч которых работали, чтобы помочь на войне. Лто взяв тепловзор й приклав його до очей. Бо смх – вн теж лку. Мы надеемся, что вам понравилось смотреть бесплатно Наш котики (2020) онлайн в хорошем качестве без регистрации. На сегодняшний день этот сайт удерживает за собой 10,95% от всей аудитории интернет-пользователей Украины (данные InMind). Бо зробити це з повною версю складнше, адже звучить вона так: Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану.