Через не навть довелося перезнмати та дознмати деяк сцени. Прем’рн покази почнуться тридцятого счня. Хоробрсть, мужнсть, трохи гпнозу особливий гумор - прям попадання для "тепло зустрч"! Пенальт, все показав, все розказав, – звертаться до командира Дикий. Ходмо, розповм, що тут до чого. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: За створення вдповдають кнокомпан Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада). Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя.
Автори проходяться по усх наболлих та найбльш обговорюваних темах: тут жартують з приводу Мнських угод, мови ненавист, стосункв ЗСУ та мсцевого населення. “Сьогодн старту продаж квиткв на Наших Котикв по всй кран! Запитуйте у кнотеатрах ваших мст квитки на “Наш Котики” та плануйте похд у кно з 30 счня. Про головних персонажв говорити не буду. Тльки-но з’явився трейлер, посипалися звинувачення та негативн вдгуки. Вже дивилися фльм “Наш Котики” Коли ми возилися з виробництвом Наших котикв, проводили нейротестування трейлерв. Рол в картин виконали: Дмитро Тубольцев (“Пошук” (2014)), Дмитро Хом’як (“Припутн” (2016)), Ярослав Федорчук (“Гтлер капут” (2008), “Повернення мушкетерв” (2009)). Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. Наш вони, наш добровольц були готов це дивитися. Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама").
Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. стор мають реальних прототипв та супроводжуються комп’ютерною графкою. Мен ж стрчка дуже сподобалася, насамперед свою життвстю, правдивстю, вдсутнстю шаблонного книжкового патротизму, який не ма нчого спльного з реальним життям. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. вимовити простше ще легше запам’ятати. Слухайте ваших користувачв. in. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. – Так, форма була моя.
На заход Ви зможете зустртися та посплкуватися з продюсерами фльму: горем Савиченком та Степаном Бандерою (внук славнозвсного Степана Бандери).