Для Уляни це вже не перший фльм, який вона продюсу. Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. набагато бльше фльмв, як виходять, бльше пдтримки. Не лише вд держави, також вд приватних нвесторв. воно покращуться кожного року. Навть у счн цього року вже вийшло 5 укранських фльмв укранського виробництва”.
Окрм того, це дозволить вам вхопити результати навть вд тих людей, що зайшли один раз та витратили пвгодини свого часу, а потм пшли вд вас назавжди. Вн також повдомив, що на вйн вдкриваться певне передчуття, тому що люди стають ншими й бачать смерть щодня. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани. В итоге такое обхождение закона малыми кинотеатрами может обойтись им очень дорого. А ще спочатку Плине кача мала звучати лише тод, коли мй герой уже лежав у трун, але я сказав, що вона повинна мати певну тяглсть що заспваю ще в якомусь кадр. Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. Бо вдразу в голов думка, що не ус так весело переживали обстрли, не ус змогли похати на наступну ротацю, не ус. Чи про мир, Кучму, який зараз рк?. А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим.
У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. Володимира Тихого варто похвалити за роботу, Наш котики не тльки смшать та розважають, але й нагадують, що вйна трива, наш хлопц й двчата все ще на передовй б’ються з ворогом за Украну. Я ж говорив тоб. Наша комедя народилася природно. За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Смшн жарти про серйозн реч. Ми були друзями, як знмали кно.
А значит, пираты уже становятся прямыми спонсорами официальной киноиндустрии. Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог. Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Блндаж — цe тpaгiкoмiчнa poзпoвiдь пpo пpигoди бiйцiв AТO, cтвopeнa зa мoтивaми cцeнapiю однойменного фiльму. Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. Фльм нби нагадував глядачу, що вйна не зникла.
Наш котики – класне кно, в якому все на свому мсц. Не хочеться н до чого придиратися, та й, зрештою, пдстав для цього нема. Це не комедя про вйну, це фльм, в якому вйну показано через комедю. А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Як уже писала, з трейлеру може скластися помилкове враження про фльм, що це суцльний фарс та стьоб. Не врте трейлеру, йдть до кнозали. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху.Наш Котики, повна назва Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану, робоч назви Блндаж, Котик з палаючими очима (англ. Lethal Kittens) — копродукцйний укранський комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди у 2014 роц бйцв укрансько арм пд час Росйсько-укрансько вйни на Сход Украни.