За вкнами маршрутки Лто побачив сувор обличчя пасажирв, як скептично дивилися на вантажвку та вйськових. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь.
Коли прокат Для мене вн перебува у трохи накшому сприйнятт, адже це був бльше фльм для вропи, який гротескно зображував под на Донбас. Вот нкогда н догадатсь, как он йо називают. Танцуй, хахол! Танцуй! Ну хба можуть звичайний актор з позивним Лто (його роль викону Дмитро Тубольцев), нженер комункацй Професор (Петро Микитюк) та продавець квтв Грн (Станслав Бжезнський) без жодного досвду вчиняти так герочн подвиги?! Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!
“Ми не сммося з вйни, ми тльки показумо, що хлопц на фронт – це жив люди, яким властиво пожартувати”, – наголосив Дмитро Хом’як. В Днепре показали украинский фильм Наши котики. Непдтверджен джерела повдомляють про масов культпоходи бюджетникв на сеанси “Наших котикв”, оскльки у фльм “ Кремль Путн”. Як грають актори, чи доречний зараз такий жанр якою драматургя — традицйно дляться своми особистими думками наш журналсти з Громадське. У нас постав потужний добровольчий рух, ще багато речей виявилися примними знахдками. Однак не прихову рон над укранськими вйськовими, президентом над жанром вйськового кно як такого. Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу.
Слухайте ваших користувачв. Але таку версю видали на телеканал Россия 1 у сюжет вгеня Попова. Вс подробиц згодом Вперше сценарй Наших котикв я читала в лтаку, коли прямувала у чергове вдрядження. Одним з режисерв фльму виступила екс-мнстр охорони здоров’я Украни Уляна Супрун.
Варто вдмтити, що це вже не перший жарт з боку знмально групи для привернення уваги глядача. Псля виходу одного з перших тизерв фльму “Котик з палаючими очима”, фрагмент потрапив на росйське телебачення, де в рамках одно з пропагандистських програм каналу “Россия 1” його оговорювали навть зачитали дею укранського фльму з сайту Укранського культурного фонду. Цим одразу скористувались творц фльму, досхочу потроливши пропагантиств черговий раз привернувши увагу до майбутньо прем’ри.