сторя про укранських вйськових у блндаж нагаду невелике гальське село з фльмв про Астеркса та Обелкса, яке також протистоть постйним атакам ворогв. Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Неабияке. Фльм зрежисерував Володимир Тихий, вдомий за кнороботою “Брама”. Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог. Потм його образ перемалювали до бльш ндустрального та войовничого. А у тих, хто був там, змнена повнстю психка.
Як не кумедно, але одна з найбльших проблем у нас була саме з назвою. Под його картини розгортаються у 2014 роц, на початку росйсько-укрансько вйни. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Чим бльше очок, тим вищий рвень, тут все стандартно. Його зграв актор Дмитро Тубольцев. Продюсери – Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.
ПТСР, певн наслдки. У ролях: Дмитро Тубoльцев Дмитро Хом’як Ярослав Федорчук Дмитро Ярошенко Михайло Кукуюк Сергй Солопай гор Портянко Роман Халамов вгеня Муц Про головних персонажв говорити не буду. А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. Найвдомш документальн повнометражн фльми режисера — вромайдан. Знали тльки дв людини.
У проморолику, який шириться у мереж, за допомогою комп'ютерно графки додали обличчя вдомих голвудських зрок.