Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.
З поганого – сумбурнсть центрального сюжету про намагання добровольцв вижити. Як на Мо думки тих. Так залишилися котики котиками. Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. Продюсер фльму Уляна Супрун додала, що цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами, звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. Для тих, хто не в курс, достоту так звуть одного з головних критикв противникв медреформи Уляни Супрун, директора кивського нституту серця. Це не американська комедя на зразок "Голого пстолету".
Вставайте! Взагал, пд час переглядв найбльший регт стоть там, де ветерани сидять". Про футболки теж пам’ятамо! Круто, що так багато людей хочуть х отримати, тож зараз працюмо над тим, щоби вони дсталися всм охочим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Ну, я – старший! – вдповв Професор. Вдгуки про фльм Наш котики Один з солдатв запиту: Чому ж вн нам не розповдав?. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ.
А чому б н? Тим паче, що стрчка вийшла сильною та справжньою. Тод ж стали залучати осб з телебачення, що створювали серали й мислили категорями гуртових продажв. Дикий повв хлопцв до бйниц, бля яко стояв Професор. Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю. У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор. Можливо, його “зркова” роль ще попереду. Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати.