Звертаюся до власникв кнотеатрв: продовжуйте прокат Наших Котикв! Цей чудовий фльм подивилося близько 100 тисяч глядачв, а мльйони ще хочуть подивитися. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко.Режиссер постановщик: Владимир Тихий
ПРО ФЛЬМ Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Цкаво, що Тамного щоденника Симона Петлюри Шляхетних Волоцюг, у яких грав сам актор, вн дивитися не радить. Як показу досвд — з хорошими комедями в Укран не густо. Туалет! Ви, що там поснули? "Комедю створено кнокомпанями "Бедлам Продакшн" (США), "Директоря Кно" (Украна), "Банесто Продакшн" (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець.
На ваш питання завжди вдповмо тут. До реч, по ТБ теж покажуть. Така скромна кльксть проданих квиткв на один екран, з одного боку, наслдком скорочення пропозиц фльму кнотеатрами, з другого боку Ексу не вдалося сформувати позитивний суспльний розголос. Дикий знма рацю з петельки Професорового бронежилета, натиска кнопку й вдповда: А насправд стрчка не справджу очкування, дару цлсну сторю з зворушливими моментами та комчними ситуацями, хоч не без стьобу та численних гпербол.
не забувати про подвиг чоловкв жнок, як поклали життя за Украну, як продовжують боронити наш кордони. Мен сподобалася бабця внучка. “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Зараз на час – виграти вйну. Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Це вже було! – сказав Лто. Воно того варте. Мо думки тих "Помста ворогу"
Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. от саме завдяки гумору цей процес можна розпочинати.