Туалет – Туалет! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Брава, – заплескав у долон Радник. Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. За пдсумками першого вкенду кнопрокату, з 30 счня по 2 лютого 2020 року, укранську неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану подивилися 35 тис.230 глядачв. Тепер розумю, чому цей фльм так роздратував москалв, що вони гамселили по ньому з усх свох ефрв. (Вкпедя) У фльм нколи з’являться китайська фгурка котика, що маха лапою. Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю.
У його новому фльм чтко побачила те, що у режисера впевнено вимальовуться власний почерк, за фшками та художнми прийомами його легко впзнати виокремити серед нших митцв. Капустина. НАШ КОТИКИ Ви зробили фантастичну роботу! Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець. А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд.
Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Так, тут слушн жарти, в деяк моменти увесь зал взагал вола у повний голос, але часом творц фльму перегинають з фарсом. з ними – Танк, кавказька ввчарка. Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський. Я ж особисто, за тим, екранним персонажем, бачу свою знайому, вддану журналстському покликанню хохмачку Олену Максименко — випускницю Кивського нституту журналстики, яка свого часу прорвалася до Криму, потрапила там у полон до наступаючих росйських вйськ. Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун.