– У Днпр, в музе АТО, фото мох побратимв. з ними – Танк, кавказька ввчарка. Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки. Цей пес врятував дуже багато життв. Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. Вн вдчував вбрацю. Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш.
Таке падння значною мрою було пов’язано з стотним скороченням клькост екранв, на яких демонстрували стрчку: з 155 до 38 екранв. Професор перегородив Мачмонтов дорогу. 30 счня в укранський прокат вийшла вонна комедя “Наш Котики” режисера Володимира Тихого. Укранське кно ста впзнаваним на свтовй арен, а комед збирають мльйони гривень у прокат. “Припаркували” технку у рчц пд Чернговом. Запросити голлвудських зрок, голлвудського режисера й зняти голлвудську стрчку в Укран не означа створити культурний продукт. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм.
Звукорежисер: Михайло Закутський Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами В ролях: Дмитро Тубoльцев, Станслав Бжезинський, Вра Климковецька, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Петро Микитюк, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергй Солопай, гор Портянко Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Комедя про вйну. ua фильмы уже не будут в качестве CAMRip.
За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались всм театром почали збирати йому допомогу. “На жаль, Кремль не горить – це спецефект. Примного Вам перегляду! Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму.