– Н, я не боюсь цього. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.
Режисер та автор сценарю: Володимир Тихий. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. Також у фльм вихована на рафнованих стандартах Б-Б-С журналстка Оля (Вра Климковецька), яка прихала на герочну позицю вдзняти сенсацйний репортаж. виршив пти. Ще у 15-му та 16-му роках. У фльму свордний лкувальний ефект: вн нас веселить, але на справд в тих жартах присутнй дуже великий пдтекст. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн. Випускають дим клубами в повтря.
Тем не браку. Одразу хочеться похвалити творчу команду за пдбр акторв, адже тут кожен на свому мсц, навть у ролях головних антагонств. Вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. Смх реаблту справжн почуття людини, забит стереотипними речами, що гнтять чинять шалений тиск. Так х називали мж собою волонтери та вс, хто допомагав допомага нашй арм. У рол Пенальт знявся колоритний актор Дмитро Хом’як, який грав головну роль у картин Припутн. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого.
У Чернгов знмали сцену про бойовикв бля будвл донецько ОДА. “Це було звичайне життя. ось тут починаться найцкавше… За допомогою батчв ми проритезумо завдання та можемо прискорювати х обробку. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. Вже встигли завоювати серця глядачв так стрчки як Кборги, Позивний Бандерас, Вйна химер, Одесити на Донбас та ще багато нших. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту.