Под фльму вдбуваються у 2014-му, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на Схд. До четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, майже не орнтуться на мсцевост. Попри все, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…
Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. Або в нй прокидаться жага до життя, ти йдеш до Бога, працюш над собою, бачиш себе як людину, що може жити для нших, бо вже готовий був вддати сво життя за щось, за когось! Або ж ти перебуваш у стан тварини, йдеш цим шляхом, так теж бува. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. "Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. Не замислютесь про сольну кар’ру?
Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; Дивлячись нову укранську комедю, хотлось смятись з солдатв-новачкв, яким всм театром збирали на спорядження, а виявилось, що на вйн комусь треба туалети стерегти, а не лише подвиги робити, з недолугих сепарв, як виловлюють тло свого генерала з канави, з журналстки, яка готова брати коментар у терориств, бо ж треба збалансована картина. Що як ми запропонумо волонтерам винагороду за зроблене? Вртуальну валюту, котру потм можна буде витратити лише на реальн добр справи — вддати на благодйнсть до одного з вдомих фондв. Одягнений у форму дубок. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Взагал часто на фльм плачуть 10-рчн дтки.
Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. Наш вони, коли йдуть на вйну, мають складн, але важлив операц, усвдомлюють ризик загибел та сприймають ц виклики з хоробрстю. По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим. Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч , – йдеться в опис до фльму. Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках. Проте саме вони стануть головною причиною провалу ворожо операц. Особливо пд кнець. Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги. Наша журналстика сну завдяки вам.