Хба що це режисерський стиль Володимира Тихого, який травив нас подбними ефектами ще у свой “Брам”. Клацнули тяжк електронн замки, двер перед Говорухним вдчинилися. Вс подробиц згодом Комедя про вйну. Лише росянам не зрозумло, чому ми не любимо хню армю, називамо х загарбниками. Продюсери - Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера, Уляна Супрун. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн.
Ч----з! Кто твоя бабушка, чувак?Украна Та все ж режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з продюсерами горем Савиченком, Марком Супруном та Уляною Супрун пшли цим ризиковим шляхом. У них все це працю, адже смх насправд да певну амнстю. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014. Актори: Дмитро Тубoльцев, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук
Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. Похали! це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Дуже багато спецефектв було створено завдяки “Postproduction”, близько 600 людей працювало над фльмом”, – сказала Супрун. 2014-й, разгар военного вторжения России на территорию Украины. Зокрема одним з продюсерв стрчки стала колишня в.
12. Кноповсть Наш Котики скоро з’явиться у книгарнях. У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко).