Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю.30 счня в прокат вийшла нова укранська комедя Наш котики. Тема для жартв бльше, нж несподвана – перший рк росйсько-укрансько вйни на Сход Украни, формування добровольчих батальйонв, стосунки з мсцевими жителями, росйськ вйська на Донбас. Що в цьому всьому смшного? На перший погляд, нчого. Та творц фльму запевняють: з гумором можна дивитися навть на так непрост болюч теми.
Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну А у вас стрляють взагал? – запитав Професор, оглядаючи блндаж. Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете. Катування бранцв у пдвалах Донецька чи Луганська — це теж не тема для жартв, бо виправдати таке неможливо. Дмитров Ярошенку, якого вже розкритикували за роль Василя Стуса у “Забороненому” в “Наших котиках” не вдаться бути органчним.
Вони знайомляться з командиром – колишнм футбольним тренером. Позиця Туалет, наприклад. Що ж вдрзня Наших котикв вд усх нших фльмв про вйну? Насамперед вдсутнсть пафосу та присутнсть гумору. Це моя думка: вйна робить людину або кращою, або гршою. Розумниця моя! Звдки знаш? Двчинка: Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. Бо гумор — це найкращ лки проти того жаху та бди, що несе вйна. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор.
Автомобль трясе. На ваш питання завжди вдповмо тут. Це перша неполткоректна комедя про вйну в стор укранського кнематографа. З нього виходять двчинка та баба. Це саме так було. Туалет? Актор Молодого театру Дмитро Тубольцев (Лто), по сут, гра сам себе. Мачмонт тисне на педаль газу. Це величезна проблема бда. Детальнше.
Минулого тижня "Мо думки тих" подивилось бльше нж 50 тисяч глядачв, а це майже населення всього Фастова. На третй тиждень прокату ми сягнули вдмтки у 70 тисяч, кльксть наших глядачв стала вже як Дрогобич. Наше мсто росте, цкаво, чи доросте воно колись до Ужгорода?, – йдеться у повдомленн на сторнц фльму у Facebook.