Режисер, та за сумсництвом сценарист Наших котикв Володимир Тихий одним з спвзасновникв творчого об’днання BABYLON`13 та творцем таких документальних стрчок як вромайдан. Чорновий монтаж, Сильнше, нж зброя, Зима, що нас змнила та Бранц. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Серед продюсерв Наших котикв — колишня виконувачка обов’язкв мнстерки охорони здоров’я Украни Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун.
Що скажеш, Грне? Не переборщили значить… А ось так реагували на Наших котикв в Рос))) Мо думки тих. Свт фльму (як вйни) цлком чорно-блий. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова.
У кнцевому результат вд Держкно творц отримали фнансову пдтримку на виробництво фльму розмром не ?7,3 млн, як вони початково просили, а ?0,98 млн. У лютому в тираж вийде кноповсть, яка складатиметься з невеликих новел. Командире, зупинться! Режисером фльму став Володимир Тихий ("Брама"). Прем'ра в Укран: 30. Так, це умови пострадянсько дйсност. Непдтверджен джерела повдомляють про масов культпоходи бюджетникв на сеанси “Наших котикв”, оскльки у фльм “ Кремль Путн”. Лто знову грюка по кабн. “Чи укранське кно може заробляти на себе? Може! Але це забере якийсь час, щоби воно дйшло до того, аби яксть зйомки та продакшену було на такому рвн.
Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Звсно, вйськовий гумор досить свордний, але такий вн у житт, такий вн у цй стрчц. Наш котики Не змогла сприйняти цей фльм, як комедю. Цю саму стну правди ворог не зможе зламати. Комедя про вйну.
Детальнше30 счня на екрани Украни вийшов фльм Наш котики, а точнше Наш котики або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Нам здаться, що назва вповн переда увесь дух фльму. Але давайте все ж поговоримо детальнше.