Стрчку презентували режисер та автор сценарю Володимир Тихий, продюсери Уляна Супрун, Марко Супрун, гор Савиченко, Степан Бандера та актори Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Тубольцев та Ярослав Федорчук.
Мачмонт цим користуться й проштовхуться повз Професора. Хоча результати, звсно, рзн. Втм, на прес-конференц псля прем'ри режисер фльму Володимир Тихий на пряме запитання з приводу прототипу Ол не найвпевненшим тоном вдповв, що це був чоловк. знаходимо соб якусь розраду”. Оператор постановник: Сергй Стефан Стеценко Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Та то вже така солдатська традиця — пдсмюватися з капелана. ua та вперше вдкрили статки та доходи ТОП-чиновникв Украни для постмайданого суспльства. Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого, яка створена у копродукц Украни, Канади та США.
нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв йдуть добровольцями на Схд. #НашКотики Три тсн опочивальн та склад з бокомплектом оббит дошками та дерев’яними зрубами. Картина ж настльки проста романтична, що вриш у все, що вдбуваться на екран, одразу повнстю. Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися – наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни. Це причиною, чому кно вдчуваться реальним”, – додала Супрун.
Ус перелчен вище фльми зразками дуже яксного авторського кно та, без сумнву, вдалими дебютами. До слова, ранше льввський кнознавець Станслав Тарасенко писав Galnet про те, що Черкаси – це справжн арт-патротичне кно, на яке ми заслуговумо. Ще до команди продюсерв увйшли гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема та режисер фльму Володимир Тихий. Початково творц фльму планували, що вн вийде в укранських прокат у листопад 2019 року. Радо Свобода посплкувалось з виконавцем головно рол у фльм та учасником бойових дй на Донбас Дмитром Тубольцевим.
Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Так, тут слушн жарти, в деяк моменти увесь зал взагал вола у повний голос, але часом творц фльму перегинають з фарсом. Згоден, так званий окопний гумор нколи не вдрзнявся витонченстю вишуканстю, дивись, наприклад, ту саму вже згадану Blackadder Goes Forth, але… я, мабуть, якось прожив би без спогадв про обсипаного коканом Павла Губарва, що блю на стл. Скажмо так, на мй погляд, як комедя Наш котики програють Гуцулц Ксен. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору. враження, що Наш котики бльш цлсно виглядали б як серал, чи як веб-серал, гарних жартв просто не вистачило на повнометражний фльм. Знову таки, настрй того ж Блндажу здаться мен бльш вдалим.