Крм того, гумор на вйн — це ще лки вд зневри та страху. Смх над ворогом, смх в обличчя смерт — це свого роду терапя, яка допомага, а не заважа на вйн, що пдтверджують ветерани.
А ще додамо геймфкацю, рзн гров винагороди та елемент змагання. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Режисерка також додала, що близько 600 людей працювало над зйомками фльму. Звукорежисер: Михайло Закутський “Комедю створено кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. Так, про вйну. 10 фильмов об украинских воинах на Донбассе
Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29]. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Просто я не люблю таких комедй. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Хлопц пдсмювались, але м було цкаво, чому я вегетаранець.
Ще у 2016 роц режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршили зняти гровий мнсерал Блндаж. Фльм вийшов на 219 екранах (нараз найбльша кльксть екранв для укранського фльму у 2020 роц), повдомля сайт Бюро укрансько кножурналстики. Оце в нашому випадку складним експериментом. Чому котики? Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку.
Попереднй показ фльму вже вдбувся – його продемонстрували укранським ветеранам, як брали участь в АТО ООС.