чого там — не завжди лажають. знмають Кборгв. Додому. Мо думки тих... (ем... бльше щось не пригадаю нелажових.. А, ну Сторожова застава Захар Беркут - цлком ок).
мене це сильно вразило. Треба ж знати, на чий бк ставати у цих потенцйних дискусях Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах. Неполткоректний комедйний екшен вриваться на велик екрани! 2014-ий, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Звсно, можна його критикувати за таке самоповторення, але нхто не буде сперечатись, що актор надзвичайно органчний в цьому образ ще з “Припутнх”.
Зима. Це суцльний безпосереднй стьоб над всма хнми скрпами. Згодом цю дею трансформували у формат для великого екрану. Режисер вдзняв три епзоди по 15 хвилин та виклав х на YouTube, але згодом зрозумв, що сторй вистачить на повнометражне кно. Наши котики.
Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну Не апартаменти, а, проте, бува грше, – зазначив подумки Професор. "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. Вона як елемент жартв була притаманна тому ж таки радянському суспльству, таким чином приймали, робили природною, з не смялися. Довол довго проект пробув у статус напввдкрито деми. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. Якраз котики почали ритмчно працювати лопатами засипати тла вбитих ними росйських спецназвцв у ям. Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. Смються й курять. Задум був простим: блндаж на лн фронту, в якому несуть повсякденну службу вони АТО.
дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. Скани, зазвичай геть погано якост, перемшан з смттям та мотлохом, це зовсм не т дан, про котр пишуть в пдручниках з data analysis. А обсяг цих даних виключав будь-як спроби оцифрувати х власноруч. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг.