Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало.
Татов дзвониш? Баба (грайливо): Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. Слухайте ваших користувачв. Все-таки псля Вавилону’13 вн вм знмати круто про страшн моменти стор Украни. Це перше наше неполткоректне кно. Бо смх – вн теж лку. Власне, Смерть туалет автоматично пдводять нас до того, що в кадр будуть брудно лаятися, дивлячись першй в обличчя, а другий забезпечить масу туалетних, що не дивно, жартв. Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн. Режисером укранського фльму виступив Володимир Тихий ("Брама").
Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. Вн подякував творчй команд за кно, зроблене дотепно, дбайливо з любов’ю. Про це йдеться на сторнц фльму у Facebook. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. У листопад в широкий кнопрокат вийде патротична кнокомедя “Наш котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану”. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Волонтер працював чотири вкенди тощо. Я казав: вбити його мало. За версю експертв UaReview з маркетину та медакомункацй, причиною рекордного успху стала грамотна ставка на любов глядачв до котв.
Творц неполткоректно комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Капустина. Недавно этот ресурс заключил с Украинской антипиратской ассоциацией соглашение, в рамках которого спецотдел ассоциации будет блокировать распространение фильмов в таком качестве. Це сторнка для вражень про кно. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Лише росянам не зрозумло, чому ми не любимо хню армю, називамо х загарбниками.
А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника".