Проект був запущений та широко проанонсований деклька тижнв тому, й десь за десять днв ми вийшли на дв тисяч зарестрованих користувачв, котр були закладен в KPI.
UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…”, – розповдають актори про фльм. Перейти на сторнку, де можна купити книгу Ми неполткоректн, тому що ми чесн. гумор, з яким автори розповдають про тих чи нших геров, рзним. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. жарти вдал, а не надто. За це нас росяни й не люблять — для них найпершою цннстю формальна (вибачайте) форма: мперя, ус пд орудою Москви, ус бояться, нхто не сперечаться, усе па-русск — вд Тихого океану — до Атлантичного — а нам на т форми начхати: ми любимо власну крану, ненавидимо окупантв — ось яка дея нас об’дну. Ладно, дал йдть дивться)) З’явиться у картин й Володимир Путн, а також обцяний авторами Кремль у рунах.
Инженер, актер, футбольный тренер и продавец цветов отправляются добровольцами на Донбасс. Загалом держава (УКФ, Держкно) проспонсорувало ?10,0 млн (~23,4 % вд загального кнцевого кошторису фльму). Лто сидв бля стни, понуро опустивши голову, Грн смявся, дивлячись в екран свого смартфона. "Как форпост для вас, этот фильм будет очень близкий для души. net зазначила: Цей фльм про кожного з нас для кожного. Працюючи над екранзацю фльму, вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. Не менш переконливо перевтлилися у свох персонажв Д.
Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. Укранський актор театру й кно сам був добровольцем – 2014 року служив у лавах Правого сектора. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. Тут найкрасивший туалет за версю ОБС. Але тльки сепарськ канали. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять. Фльм “Наш котики” виходить на екрани 30 счня пропону в рончнй комедйнй форм позбутися вд травм вйни.
Фу, соромище яке – це ж якщо сепари раптом захоплять таку цнну позицю, то виявлять… що замсть мочити ворогв Батьквщини в сортирах, захисники мили дупи в бде?!