Туалет Гумор розпочинаться з само назви: Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. ?У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор ми могли мститись нашим ворогам. Цей фльм зрозумють не вс. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Ви зробили фантастичну роботу! Розпочалась сторя фльму у 2016 роц, коли режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршив зняти гровий мнсерал Блндаж. За основу взяли реальн розповд бйцв добробатв та ЗСУ. Псля одного з предпоказв фльму я запитала ветерана, який служив у ЗСУ, як йому фльм. На його думку, гумор вдгравав важливу роль пд час складних ситуацй.
Пекельна хоругва Вершигори 1 (Кив, Лвий берег, Райдужний, початок Трощини), Книгарня #1 (Проспект Степана Бандери, 10-б - Кив), “Книгарня-кав'ярня” (Одеса, вулиця Катерининська, 77), а також у фрмових магазинах “Видавництво Фоло”. За останн клька рокв, у тому числ й завдяки пдтримц з боку попередньо влади, з’явилось багато втчизняних фльмв, присвячених останнй росйсько-укранськй вйн. Поки що наш публчний простр — це територя хрончно травми й депрес. За основу взяли реальн розповд бйцв Добробатв та ЗСУ, а фльм зроблений поза традицями соцреалзму, який останнм часом буйно розквтнув на пострадянському простор. м було по 18 рокв. Професор перегородив Мачмонтов дорогу. Одним словом - добровольц.
У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас воював у склад укранського корпусу Правий сектор. У прокат виходять “Наш котики” — комедя про початок збройного протистояння на Сход. Саме хня вразливсть робить х ближчими до глядача, м хочеться спвпереживати. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору. Над фльмом працювали бльше 600 людей. Дмитро Чаплинський, тобто я; – Говорухн по-хазяйськи св у крсло.
– Якою реакця на фльм, читате вдгуки в соцмережах?