Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де.
Про мир можна псля перемоги. Под фльму розгортаються у розпал гбридно вйни 2014-го року. Творц укрансько комед "Наш котики" презентували трейлер фльму. Цим людям дали те, що було, а було тод трохи… Особливо в порвнянн з озброними до зубв “сусдами”. На сьогодн це перша в Укран стрчка про вйну, знята у легкому гумористичному жанр.
Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили: Зазначимо, для укранського фльму, який прокатники вднесли до артхаузу, це дуже добр, навть сенсацйн, результати. А потм у гост до наших котикв прибувають командир, який був у мирному житт футбольним тренером, вйськовий капелан та недолуга укранська журналстка. Уявлення, що може бути комедя про певн моменти укрансько стор (не кажу вже про ниншню вйну), пов’язан з герокою, не вкладалися в головах. Наш котики – В театр нхто не знав? цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Всм ншим – дуже раджу. На укранську землю прийшов ворог, тож настав час боронити.
– Так, я пишу псн, музику. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Як не кумедно, але одна з найбльших проблем у нас була саме з назвою. Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Геро лишаться т сам, але сюжет вдрзнятиметься вд фльму (текст Валерй Пузк та Володимир Тихий, люстрац вген Матвнко).
Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога!