Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. (Секундна пауза). Вн глянув на Лто, Грна, Професора, а потм:
Стй! У мене досвд поздок зоною ООС як члена знмально команди кнооб’днання Вавилон’13. Вн тут надзвичайно природнм, яскравим та безпомилковим. Так, можна. “Месники” пдтримали стрчку “Наш котики” – пафосно написали в офцйному Facebook картини. Працю. джерео30 счня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого Наш Котики.
Насправд ж сплутали з Марком Супруном. Зважаючи на досвд, вона оцню розвиток укранського кно позитивно: “За останн 5 рокв, гадаю, наше кно дуже покращилося. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв. Кремль, що горить, Путн у костюм матрьошки — це жесть. Варто вдзначити, що продюсерами фльму стали Марко Супрун, гор Савиченко, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера та Уляна Супрун. Питання заявки на участь надсилайте на editors@dou. Це щоб не боятися.
мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя. Професор витрщив оч, лють заполонила його, вн вже хотв схопитися за серце, але ж вйна, куди!? Перший трейлер фльму з'явився 1 жовтня 2019 року,[28] другий — 22 листопада, прокатником фльму став B&H, релз стрчки пройшов 30 счня 2020 року[29]. Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. вона сдала до мене на руки, я годував. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, – йдеться у повдомленн. Тривалсть: 100 хв. Марина Порошенко – продюсерка фльму Наш котики. Сам актор також вперше побачив картину саме тод:
Хто вже придбав квиток — той котик ”, – йдеться у повдомленн.