15 цкавих фактв про фльм: “Фльм розповда про 2014 рк, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. Маразматична маячня вд продюсерки Уляни Супрун з довгою та несмшною назвою. Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано). В ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Михайло Кукуюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Сергй Солопай, гор Портянко, Роман Халамов, Володимир Беляв, вгеня Муц, Алла Соколова А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий. Оператор-постановник: Сергй Стеценко
– В театр нхто не знав? Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Цей фльм був показаний торк на Каннському кнофестивал.
Касов збори фльму склали майже 43 тис. Вйну можна виграти або коли ворог каптулю, або знищивши ворога. На позициях к четверке для выполнения тайного задания присоединяется тщеславная журналистка. Пан Петро вважа, що якби вйськов не смялися не жартували на вйн, вони б там просто не вижили: Зеленський зараз працю з образами, завдяки чому формуться певна картина дйсност. За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. При тому що комед Припутн та Кров’янка сторями про наше життя, вони класн. Я б спрямував вс зусилля науки, щоб можна було його вбивати й знову оживляти. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор –– вибухова сумш для тепло зустрч!