У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв.
Ось ц сам голлвудськ стандарти Захара Беркута, бува, даються взнаки. Голлвудський актор, який зграв старйшину — Захара Беркута, розповдав, як був вражений красою укранських Карпат як з захватом переносився у суворе життя грського племен Х столття: "Я бачу, що укранц дуже пишаються сторю, описаною в повст "Захар Беркут", що для них ця сторя дуже важливою. Перша важлива рч стосуться жахливо бди укранського глядацького кно – нарративу. Слоган: У свобод моя сутнсть Бюджет стрчки склав 113 млн гривень, частину з яких видлило Держкно. Зазначимо, що офцйний саундтрек до сторичного екшену “Захар Беркут” записав гурт “Океан Ельзи”.
UA Group. Однак перед обличчям непереможного ноземного ворога тухольський старйшина Захар Беркут (Роберт Патрк) пропону забути про чвари об’днатися в м’я дино мети – перемоги над монголами. хоча ван Франко, за чию повстю знятий фльм, ще два столття тому проспойлерив увесь сюжет, фльм трима в напруз до останнього. Так, Цегмд Церенболд, який зграв хана Бурунду, а також тисячник та вовода його вйська Даулет Абдгапаров та Даняр Ахметов разом брали участь у популярному серал Netflix "Марко Поло". Вовк пдпорядкував соб ус довколишн земл села, ус визнали його авторитет боярське право. Пд час прем’ри вдбудуться урочиста церемоня спецпогашення поштово марки “Захар Беркут”, яку Укрпошта вводить в обг спецально до виходу фльму, та презентаця однойменно ексклюзивно србно монети вд Ощадбанку. “Це боротьба за власну домвку, за власну батьквщину, за власне кохання, за те, що ти здатен вдстоювати, за що ти здатен загинути… Це прагнення вдстоювати власний спосб життя. Це просто позамежний рвень! Вони з раннього дитинства працюють з цими тваринами, це помтно - просто якесь кунг-фу.
Сцени, як залишаються з тобою ще деклька тижнв псля фльму. “Захар Беркут” - укранський сторичний фльм режисерв Ахтема Сатаблава та Джона Внна. 19. Сьогодн, 9 жовтня, у столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбудеться масштабна прем’ра сторично драми “Захар Беркут“. Вн також зазначив, що жодного разу не чув вн ноземних зрок, яких багато знялося у фльм, якихось особливих забаганок. Безумовно, це найправильнший шлях до того, щоб зробити картину жившою, а не картонншою. Будуть танц. Нам дуже важлива ваша пдтримка!