Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. До зйомок залучили близько 500 акторв, з яких половина знмалася у батальних сценах.
Стрчка стала одним з переможцв 9 птчингу Держкно та отримала 30 млн. А ось у Захар Беркут з цим усе гаразд. йдеться не тльки про безпрецедентний бюджет 113,5 млн грн, 30 млн з яких – державн. Клепарвська, 18). Добре, нехай – з мо точки зору, не судть суворо – фльм не вийшов, але спроба ж була! Тобто, ми, виявляться, можемо. Клепарвська, 18) вдкриться виставка Свт Захара Беркута. Вийшов епчний трейлер найбльш очкуваного укранського фльму ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, генеральним меда-партнером якого канал Украна.
Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпдтримка - 30 млн гривень. Круто, що цю сторю розповли знов, прямо зараз. Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. Рада Беркут. Костюми прикраси - коп з музев Можливо, у вонв-кочвникв теж були подбн зображення, але зараз це жорстко асоцються з Росйською мперю. я точно знаю, що саме я звдти взяв. Непоганий розмах батальних сцен.
Продюсерами фльму з американського боку виступили Джефф Райс, Юрй Карновський Раджа Коллнз. Про це повдомля кореспондент сайту 032. А от на ши в монгольського хана – двоголовий орел (цей символ справд свого часу використовувався в геральдиц монголи)… Тому до нього треба пдходити перш за все як до ндустрального продукту, де важлива не творчсть одного режисера-автора, а стан ндустр як сукупност професйних груп, кожна з яких робить свою справу добре чи н. До зйомок залучили близько 500 акторв, з яких половина знмалася у батальних сценах.
1241 рк. Монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Дйшовши до високих Карпатських гр, вйсько зупиняться бля пднжжя. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Несамовитий вд лют хан виршу йти навпростець, щоб помститися знищити карпатськ поселення. Для цього вн знаходить зрадника серед мсцевих, який вдкрива йому тамний прохд у горах. Однак невеличка громада грських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.