У фльм взяло участь понад 250 акторв масових сцен, а також дв команди каскадерв – з Украни та Казахстану. А велика мжнародна команда проекту налчувала понад 300 фахвцв.
Також кращих акторв знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США. ua у Кив. Сильне кно. Хба що природа навколо них помтно багатша. Як голлвудський актор Роберт Патрк вживався у роль мешканця Карпат Х столття, як знмали монгольську навалу будували грське селище для фльму - розповда ВВС News Украна. Додамо, що загалом на створення фльму пшло 1000 днв та 113 мльйонв гривень. А у Захар Беркут можна нашкребти ледве не три-чотири навть не сцени, а кадри, де можна побачити, що тут дйсно думали, як ефектно показати детал екшену. я точно знаю, що саме я звдти взяв.
Але разом з цю сторю помтно стерся нацональний колорит. Проте вс варанти були важкодоступн, зрештою грську ущелину довелося будувати у кностуд Film. Перед нами типовий голлвудський сторичний бойовик, жанрове кно у дус 300 спартанцв або Тро, а точнше – дуже вдала спроба прищепити хн до нашого. в цьому дуже допомогли експедицйн матерали з музею "Шевченквський Гай" у Львов, - розповла, як шукала де для створення жночих образв у фльм Антонна Белнська. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay.
Скльки з нас пам’ята схожу сцену у фльм Снайдера? Тут повинн бути видовищн та вражаюч битви. мж цими двома, як ми пам'ятамо, конфлкт. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Невелика повсть Захар Беркут укранського класика вана Франка, яку вчать у школ, непогано лягала свом виразним динамчним сюжетом у цей формат. Хрончного зрадника Тугар Вовка зграв Томм Фланаган ("Гладатор", "Хоробре серце"), дружину Захара Раду – Елсон Дуд ("ндана Джонс"), його старшого сина вана – Рок Майрс (серал "Люцифер"), молодшого Максима, фактичного головного героя – Алекс Макнкол (серал "13 причин, чому") а дочку Тугара Мирославу – Попп Дрейтон (серали "Абатство Даунтон" "Хронки Шаннари"). Захар Беркут (у мжнародному прокат The Rising Hawk) — укранський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна, екранзаця однойменно сторично повст Захар Беркут вана Франка. Читайте також: Лто, а на мен шуба: у Львов розповли, як знмали Захара Беркута Це завжди робочий гарний настрй.
П’ять головних ролей грають голлвудськ актори: Роберт Патрк, Томм Фленаган, Рокк Майрс, Попп Дрейтон, Алекс Макнколл. Вони, звсно, красунчики грають пофесйно, але надто вже унверсально. Здаться, кожного з них можна врзати в костюмований фльм ц епохи. Але для жанрового кно, яке вийде в мжнародний комерцйний прокат, це радше плюс. А от змстов акценти нацлен на укранського глядача залишилися: битися за те, що нам дороге — у свобод сутнсть. Зрозумють х за кордоном чи н — не так вже й важливо. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати.