“Захар Беркут” - укранський сторичний фльм режисерв Ахтема Сатаблава та Джона Внна. Екранзаця однойменно повст укранського класика вана Франка, у кносценарй адаптували Ярослав Войцешек та Рчард Ронат. Бюджет “Захара Беркута” 113 млн гривень, з який 30 млн надало Державне агентство Украни з питань кно. Виробництвом фльму займалися Kinorob CinemaDay. В укранському прокат стрчка з 10 жовтня 2019 року.
У вдповдь на це розлючений хан виршу помститися збираться йти прямо через гори, руйнуючи карпатськ селища. Перед показом режисер фльму Ахтем Сетаблав розповв, що голвудськ актори няк не могли зрозумти, чому увесь реквзит – натуральний, з дерева. Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. Всеукранська прем’ра стрчки запланована на 10 жовтня 2019 року. Кадр, який залива свтло мсяця. Саме тому ми створюмо можливсть платно щомсячно пдписки – Mind Club. Над фльмом працювали укранська кнокомпня Kinorob та американська компаня CinemaDay. хня доля настльки очевидною для глядача, що у фльм просто нема нчого несподваного. Спонсором фльму ТМ Льввське, в Музейно-культурному простор Львварня (м.
Розрахований укранський екшн на аудиторю 12+ та йтиме у кнотеатрах до понедлка, 15 жовтня. Монголи справжн Вийшов епчний трейлер найочкуваншого укранського релзу ц осен – сторичного екшену Захар Беркут, створеного за мотивами знаково повст вана Франка. “Там, де я жив разом з батьками, у Середнй Аз, ми не проходили цей твр вана Франка. Саундрек вд Вакарчука Под вдбуваються у 1241 роц. Продовжимо про недолки. Сюжет розгортаться навколо подй 1241 року, коли монгольська орда пдходить до Карпат, знищуючи та обкрадаючи все на свому шляху. Однак вноч клька мсцевих мисливцв - брати Беркути - потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Друга рч стосуться д чи екшену.
“ якщо ця стрчка отрима в Укран гарний фдбек, це буде довол потужним пдрунтям для того, щоб потм вдбувся мжнародний прокат… А я очкую насамперед емоцйно реакц. Як каже свому батьков Мирослава: Ти сам мене вчив, що з ворогом треба битися, а не домовлятися! Свобода – альфа омега для тухольцв, вони нею не знехтують навть якщо цною стане власне життя. На гостей чекатиме цкава розповдь про проект та зустрч з його командою, а о 20. Протистоять монголам жител старовинного села Тухля, вс як на пдбр: мисливц, вони, геро. Дивться тизер онлайн на Радо МАКСИМУМ! Захд розпочнеться о 19:00, початок сеансу – о 20:30. А от в чому поляга безперечно сильна сторона фльму, так це в його взуальнй реалзац. Фльм заснований на однойменнй новел вана Франка. Ранше повдомлялося, що до знмально команди Захара Беркута придналися голвудськ колеги. Захар Беркут мг бути яким завгодно, але це кно, майже не дина козирна риса якого повинна була бути у екшен.
"Я люблю сторю. А ця сторя (Захар Беркут - Ред.) пролива мен свтло на сторю Украни, яка насправд, на жаль, не настльки добре вдома за межами", - розповдав актор, який сторичному екшен вн зграв Тугара Вовка